Receptek Főételek Húsos ételek Pirosra sült kacsacomb
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 fej vöröshagyma
3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 mk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 tubus Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 csipet kakukkfű
6 darab kacsacomb
Leírás
A kacsacombokat alaposan befűszerezem, és tepsibe rakom. Meglocsolom kevés vízzel és olajjal, majd alufóliával befedem. 160 fokos sütőben sütöm, ameddig meg nem puhul. Ekkor leveszem a fóliát, és 180 fokon, pirosra sütöm.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4