Hozzávalók

130 g finomliszt

150 g cékla

130 ml rizstej (vagy más növényi tej)

1 darab tojás

1 tk sütőpor

2 kanál juharszirup

1 kanál olaj

A dekorációhoz

1 adag tejszínhab

1 adag friss gyümölcs

Elkészítés

1

Pürésítsük a főtt céklát és a rizstejet.

2

Adjuk hozzá a tojást, a juharszirupot, a sütőporral kevert lisztet és keverjük simára.

3

Kókuszzsíros serpenyőben süssük meg mindkét oldalát.

4

Verjük fel a tejszínhabot. Dekoráljuk a piros palacsintánkat tejszínhabbal és gyümölcsökkel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4