Hozzávalók
130 g finomliszt
150 g cékla
130 ml rizstej (vagy más növényi tej)
1 darab tojás
1 tk sütőpor
2 kanál juharszirup
1 kanál olaj
A dekorációhoz
1 adag tejszínhab
1 adag friss gyümölcs
Elkészítés
1
Pürésítsük a főtt céklát és a rizstejet.
2
Adjuk hozzá a tojást, a juharszirupot, a sütőporral kevert lisztet és keverjük simára.
3
Kókuszzsíros serpenyőben süssük meg mindkét oldalát.
4
Verjük fel a tejszínhabot. Dekoráljuk a piros palacsintánkat tejszínhabbal és gyümölcsökkel.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4