Receptek Előételek Hideg előételek Pirított zöldségek

Hozzávalók

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 szál sárgarépa

1 fej hagyma

1 darab cukkini

5 kanál szójaszósz

1 darab padlizsán

20 dkg gomba

1 szál fehérrépa

Leírás

A zöldségeket előkészítjük, megtisztítjuk és felaprítjuk tetszőlegesen. Az olajat felhevítjük és beleszórjuk a zöldségeket. Fűszerezzük és meglocsoljuk a szójaszósszal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4