Receptek Előételek Hideg előételek Pirított zöldségek
Hozzávalók
3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 szál sárgarépa
1 fej hagyma
1 darab cukkini
5 kanál szójaszósz
1 darab padlizsán
20 dkg gomba
1 szál fehérrépa
Leírás
A zöldségeket előkészítjük, megtisztítjuk és felaprítjuk tetszőlegesen. Az olajat felhevítjük és beleszórjuk a zöldségeket. Fűszerezzük és meglocsoljuk a szójaszósszal.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4