Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 gerezd fokhagyma

1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom (mirelit lecsó is lehet)

1 fej vöröshagyma

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 kh kömény (tört)

10 szem Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 darab babérlevél

1 kanál pirospaprika

2 darab zöldpaprika

30 dkg zöldség (vegyes)

40 dkg pulykamell

Leírás

A húst megmosom, leszárítom és 2-3 cm-es kockákra vágom. A megtisztított zöldséget karikákra metélem. A megmosott, kicsumázott zöldpaprikát felkarikázom és a paradicsomot vékony gerezdekre aprítom. Felhevített olajon, üvegesre fonnyasztom a megtisztított és finomra vágott vöröshagymát, majd a tűzről lehúzva, belekeverem a pirospaprikát. Azonnal ráöntök, 2 evőkanál vizet. A tűzre visszatéve, rádobom a húskockákat és állandó keverés közben, fehéredésig pirítom. 1,5 l vízzel felengedve, félpuhára főzöm, ezután beleteszem a zöldséget. Megsózom, fűszerezem és ugyancsak fedő alatt, puhára főzöm valamennyi belevalót. Az utolsó pillanatban teszem bele a zöldpaprikát és a paradicsomot, mert ezekkel csak 1-2 percig forralom az ételt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4