Receptek Főételek Húsos ételek Pikáns csirkecombok
Hozzávalók
2 gerezd fokhagyma
1 doboz Tesco Finest San Marzano paradicsom (passzírozott)
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 kanál méz
1 darab csípős paprika
8 darab hús (comb, felső)
Leírás
A csirkecombokat a következő pácban min. fél órán át pácoljuk: összekeverjük az olajat, mézet, az aprított fokhagymát és erős paprikát, a mustárt, paradicsomot, sót, őrölt borsot. A pácolás után a combokat kivesszük a pácból, kissé letisztítjuk és hirtelen minden oldalon megpirítjuk. Ezután tepsibe rakjuk, és a páclével leöntjük. 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt pirosra sütjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4