Receptek Desszertek Sütés nélküli Pikáns baracklekvár

Hozzávalók

1 kevés tartósitószer

1,5 kg cukor

5 kg barack

Leírás

A barackot kimagoljuk, lehúzzuk a héját (forró vízbe téve 1 percre, könnyen lehúzható), húsdarálón ledaráljuk vagy összeturmixoljuk. Ezután főni tesszük, majd addig főzzük közepes lángon, míg 2/3-ára csökken (2-3 óra, a fazék aljától függ, mennyire széles). Közben folytonosan kavargatjuk (inox fazékban, nem ég oda). Amikor eleget főtt, belekeverjük a cukrot. Főzéstől kezdve, 15 percig állandóan kavarva főzzük. A végén, belekavarjuk a tartósítót, ha biztosra akarunk menni. A citromok levét tiszta, száraz üvegekbe töltjük forrón, majd száraz dunsztba tesszük

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


Tesco téli baba magazin

További információ  Információ

Tesco Húsvét tele illatokkal

További információ  Információ



Ajánlatunk a hipermarketekben érvényes.
A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Egyes termékek esetében a választék áruházanként eltérő lehet, a részletekről kérjük érdeklődjön áruházainkban. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!
Érvényességi adatok
Érvényességi adatok
1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4