Receptek Levesek Pezsgős barackleves

Hozzávalók

3 dl tej

4 kanál cukor

½ darab citrom leve

3 dl tejszín

½ l barack befőtt

4 dl pezsgő (félédes)

Leírás

A leszűrt gyümölcs felét, egészen apró kockákra aprítom, és félreteszem. A többit a levével, citromlével, sóval, tejjel, tejszínnel és 1 dl vízzel pépesre turmixolom, majd jól lehűtöm. Közvetlenül tálalás előtt, a jéghideg pezsgővel összekeverem. A leveses csészékben elosztom a félretett gyümölcskockákat, és rákanalazom a hideg, pezsgős levet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4