Receptek Levesek Petrezselyem krémleves
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál liszt
1 dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl tejszín
50 dkg petrezselyemgyökér
1 ág rozmaring
1 darab póréhagyma
2 marék dió
1 csokor snidling
Leírás
A gyökeret meghámozzuk. A póréhagymát felaprítjuk, és kevés olajon megpirítjuk. Közben felaprítjuk a gyökereket, és hozzáadjuk a hagymához. Aprítsunk fel snidlinget és rozmaringot, majd adjuk hozzá a zöldséghez. Ha lepirultak a zöldségek, engedjük fel forró vízzel. Egy serpenyőben pirítsuk meg a diót. Vigyázzunk arra, hogy ne égjen meg! Ha megpárolódott a zöldség, szórjuk meg liszttel, keverjük el, majd adjunk hozzá vizet és tejet. Tetszés szerint ízesítsük. Ha kiforraltuk a levest, akkor turmixoljuk le, majd dúsítsuk tejszínnel. Tálaláskor, a levesre szórjuk rá a pirított diót. http://www.youtube.com/watch?v=at2lZRlutQE
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4