Receptek Levesek Paszternák krémleves
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 dl tej
1 kanál cukor
10 dkg vaj
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
2 dl tejszín
5 darab paszternák
1 marék snidling
4 kanál átszitált liszt
Leírás
A paszternákot felaprítjuk. Egy edényben az olajat és a vajat felmelegítjük, majd rárakjuk a paszternákot és megpároljuk. Cukorral és sóval ízesítjük. A snidlinget felaprítjuk és a paszternákra szórjuk. Ha már majdnem puha, megszórjuk liszttel és felengedjük vízzel. Kiforraljuk, leturmixoljuk, majd tejjel és tejszínnel dúsítjuk. Tálaláskor, frissen vágott snidlinggel szórjuk meg.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4