Receptek Levesek Paszternák krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tej
1 kanál kristálycukor
10 dkg vaj
2 kanál étolaj
2 dl tejszín
5 darab paszternák
1 marék metélőhagyma
4 kanál finomliszt

Leírás

A paszternákot felaprítjuk. Egy edényben az olajat és a vajat felmelegítjük, majd rárakjuk a paszternákot és megpároljuk. Cukorral és sóval ízesítjük. A snidlinget felaprítjuk és a paszternákra szórjuk. Ha már majdnem puha, megszórjuk liszttel és felengedjük vízzel. Kiforraljuk, leturmixoljuk, majd tejjel és tejszínnel dúsítjuk. Tálaláskor, frissen vágott snidlinggel szórjuk meg.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4