Receptek Főételek Hal Párizsi halfilé
Hozzávalók
2 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 darab Tesco Finest friss tojás
40 dkg liszt (+10 dkg a hal panírozásához)
3 dl tej
3 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 kg halfile
Leírás
A halfiléket szeletekre vágjuk és sóval meghintjük. Egy nagyon sűrű palacsintatésztát készítünk. Ha készen van, rakjuk fel az olajat, melegedni. A halfiléket lisztbe mártjuk, majd a masszába és ezután rögtön a forró olajba rakjuk. Szép barnára sütjük őket és burgonyapürével tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4