Receptek Főételek Hal Párizsi halfilé

Hozzávalók

2 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 darab Tesco Finest friss tojás

40 dkg liszt (+10 dkg a hal panírozásához)

3 dl tej

3 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 kg halfile

Leírás

A halfiléket szeletekre vágjuk és sóval meghintjük. Egy nagyon sűrű palacsintatésztát készítünk. Ha készen van, rakjuk fel az olajat, melegedni. A halfiléket lisztbe mártjuk, majd a masszába és ezután rögtön a forró olajba rakjuk. Szép barnára sütjük őket és burgonyapürével tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4