A burgonyát kockázzuk és sós vízben, puhára főzzük és leszűrjük. A parasztsonkát felkockázunk. A ...
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 fej vöröshagyma
20 dkg sajt (reszelt)
30 dkg sonka (paraszt)
1 kg burgonya
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 csokor petrezselyemzöld
12 szelet bacon szalonna (csíkokra vágva)
1 üveg gyöngyhagyma
A burgonyát kockázzuk és sós vízben, puhára főzzük és leszűrjük. A parasztsonkát felkockázunk. A serpenyőben elkészítjük a ragut. A bacont kiolvasztjuk, rárakjuk a vöröshagymát, majd összepirítjuk. Rárakjuk a kockázott sonkát és a gyöngyhagymát. Meghintjük finomra vágott petrezselyemzölddel. Összeforgatjuk a főtt burgonyával és vajazott, tűzálló tálba rakjuk. Reszelt sajttal megszórjuk és a serpenyőben ráolvasztjuk a sajtot.
© 2019 tesco.hu. TESCO GLOBAL Zrt.