Receptek Főételek Húsos ételek Parajos thai étel
Hozzávalók
6 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 mk kömény (őrölt római)
1 dl szójaszósz
3 darab kaliforniai paprika
80 dkg pulykahús (pulykamellfilé)
30 dkg penne
60 dkg paraj (levél)
Leírás
A megmosott húst felcsíkozzuk. A vöröshagymát kevés, előhevített olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a húst, az áttört fokhagymát, a szójaszószt és tovább pirítjuk. Rádobjuk a csíkokra vágott paprikát. Közben megtisztítjuk a parajleveleket és folyó vízben, nagyon alaposan megmossuk. Enyhén sós vízben leforrázzuk, lecsepegtetjük, majd a fokhagymás chiliolajon átforgatjuk. A húst utóízesítjük, kevés őrölt római köménnyel és készre pirítjuk. Közben beleforgatjuk a parajt és a szójaszószt. A kifőtt penne tésztát összekeverjük a raguval.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4