Receptek Főételek Húsos ételek Parajos thai étel

Hozzávalók

6 gerezd fokhagyma

2 fej vöröshagyma

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 mk kömény (őrölt római)

1 dl szójaszósz

3 darab kaliforniai paprika

80 dkg pulykahús (pulykamellfilé)

30 dkg penne

60 dkg paraj (levél)

Leírás

A megmosott húst felcsíkozzuk. A vöröshagymát kevés, előhevített olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a húst, az áttört fokhagymát, a szójaszószt és tovább pirítjuk. Rádobjuk a csíkokra vágott paprikát. Közben megtisztítjuk a parajleveleket és folyó vízben, nagyon alaposan megmossuk. Enyhén sós vízben leforrázzuk, lecsepegtetjük, majd a fokhagymás chiliolajon átforgatjuk. A húst utóízesítjük, kevés őrölt római köménnyel és készre pirítjuk. Közben beleforgatjuk a parajt és a szójaszószt. A kifőtt penne tésztát összekeverjük a raguval.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4