Receptek Főételek Húsos ételek Paradicsomos pulykamell
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab hagyma
1 doboz paradicsompüré
1 csipet őrölt kömény
1 kanál pirospaprika
1 csipet curry
½ kg pulykamellfilé
1 csipet bazsalikom levél
Leírás
A hagymát apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük. Rádobjuk a kockára vágott húst és fehéredésig, erős lángon pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, curry-vel és őrölt köménnyel, majd felöntjük kevés vízzel, illetve sózzuk és borsozzuk. A folyadékot kicsinként pótolva, a húst puhára pároljuk. Ekkor felöntjük paradicsomlével, beleszórjuk az aprított tárkonyt, felforraljuk, majd hozzáadjuk a kevés vízzel elkevert keményítőt. Tetszés szerint vízzel hígítjuk és jól kiforraljuk, besűrítjük. Friss kenyérrel, tésztával, savanyúsággal tálaljuk. Húsnapon ehető.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4