Receptek Főételek Húsos ételek Paradicsomos pulykamell

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab hagyma

1 doboz paradicsompüré

1 csipet őrölt kömény

1 kanál pirospaprika

1 csipet curry

½ kg pulykamellfilé

1 csipet bazsalikom levél

Leírás

A hagymát apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük. Rádobjuk a kockára vágott húst és fehéredésig, erős lángon pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, curry-vel és őrölt köménnyel, majd felöntjük kevés vízzel, illetve sózzuk és borsozzuk. A folyadékot kicsinként pótolva, a húst puhára pároljuk. Ekkor felöntjük paradicsomlével, beleszórjuk az aprított tárkonyt, felforraljuk, majd hozzáadjuk a kevés vízzel elkevert keményítőt. Tetszés szerint vízzel hígítjuk és jól kiforraljuk, besűrítjük. Friss kenyérrel, tésztával, savanyúsággal tálaljuk. Húsnapon ehető.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4