Receptek Levesek Paradicsomos paszuly krémleves

Hozzávalók

1 kh Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 kanál tejföl

1 doboz Tesco Finest San Marzano paradicsom (850 ml)

400 g burgonya

2 kanál vaj (zöldfűszeres)

1 dl tejszín

1 fej hagyma

2 ág bazsalikom

2 kanál paradicsompüré

oregáno (vagy1 kiskanál szárított)

300 g zöldbab

500 ml alaplé (csontlé)

Leírás

A burgonyát meghámozzuk és kockára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, megmossuk ás apróra vágjuk. A babot megmossuk és egyenesre felvágjuk. Az oregánó leveleket leszedjük a száráról, megmossuk és apróra vágjuk. A paradicsomot apróra vágjuk, a párol zöldségekhez adjuk a lével együtt és lefedve kb. 25 percig főzzük. Utána sózzuk, borsozzuk és egy kis cukrot is adunk hozzá. A bazsalikomot apróra vágjuk és minden tányérba teszünk belőle ízlés szerint, rátöltjük a levest és tejfölt teszünk hozzá. Az egészet alaposan leturmixoljuk és átszűrjük,tejszínnel és paradicsompürével elkeverjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4