Hozzávalók
10 dkg reszelt parmezán
1 fej hagyma
70 dkg paradicsompüré
1 marék bazsalikom levél
5 gerezd áttört fokhagyma
80 dkg gnocchi
Leírás
A gnocchit szórd bele forrásban lévő, sós vízbe és főzd roppanósra. Vigyázz, ne legyen túl puha, mert az olasz tészták legtöbbje, kicsit kemény állapotban az igazi. A vöröshagymát és a fokhagymát aprítsd fel, majd kevés olajon dinszteld meg. Add hozzá a paradicsomot és pirítsd tovább. Ízlésed szerint sóval és felaprított bazsalikommal fűszerezd. Amikor felforrt, keverd hozzá a lecsepegtetett gnocchit, végül tálaláskor reszelt parmezánnal szórd meg a tetejét, hogy picit ráolvadjon.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4