Receptek Gyerekmenü Főételek Paradicsomos édesburgonya

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál kristálycukor
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított bazsalikom
1 csipet ételízesítő
1 l paradicsomlé
1 kg édesburgonya
10 dkg finomliszt
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

Az édesburgonyát felkockázzuk és sós vízben főzzük. Ha már majdnem puha, hozzáöntjük a paradicsomlevet és fűszerezzük. Világos, vajas rántással sűrítjük és kiforraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4