Receptek Főételek Húsos ételek Paradicsomos csirkeragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 gerezd fokhagyma

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

50 dkg csirkemellfilé

1 csomag tészta

20 dkg gomba

2 marék olivabogyó

1 marék snidling

2 doboz paradicsomkonzerv

Leírás

A húst csíkokra vágjuk és a liszttel összeforgatjuk. A gombát megtisztítjuk és felvágjuk. A fokhagymákat megpucoljuk. Egy nagyobb serpenyőben megolvasztjuk a vaj felét és a húst fehéredésig pirítjuk, majd kiszedjük egy szedőkanállal. Közben egy másik serpenyőben, nagyon lassú tűzön, megpároljuk a 3 gerezd megtisztított fokhagymát, a vaj másik felén. A húsról visszamaradt zsiradékban, megpirítjuk a felszeletelt gombát. Közben, a paradicsomkonzervet leturmixoljuk a fűszerekkel. Ha a gomba megpirult, hozzáadjuk a turmixolt paradicsomot és a sűrített paradicsomot is, majd kb. 15 percig rotyogtatjuk, fedő alatt. A legvégén, a fokhagymás vajat is belekeverjük. Beleszórjuk az olívabogyót és már kész is. Tésztával és finomra vágott snidlinggel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4