Receptek Főételek Húsos ételek Paradicsomos csirke
Hozzávalók
50 dkg Tesco Finest San Marzano paradicsom
5 dkg vaj
1,5 dl fehérbor (száraz)
1 darab jérce (bontott)
Leírás
A jércét darabold fel, sózd be, a részeit forgasd meg lisztben, majd a felhevített vajon (minden oldalán) süsd meg annyira, hogy egy kis színt kapjon. Ezután a darabokat tedd egy mély, tűzálló tálba. A paradicsomokat hámozd meg, vágd félbe és add a húshoz. Sózd, borsozd, szórd meg egy kicsi fahéjjal, öntsd alá a bort, majd lefedve tedd, előmelegített forró sütőbe. Párold egy félórán át. Ha megpuhult, vedd le a fedelét és hagyd, hogy a felesleges leve elpárologjon, azaz alatta a mártás besűrűsödjön. Köretnek pirított burgonya dukál.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4