Receptek Levesek Paradicsomleves popcornnal

Hozzávalók

2 tk olívaolaj

3 gerezd fokhagyma

1 tk só és bors

½ tk pirospaprika

800 g paradicsom

1,5 csésze Zöldséges húslevesalap

½ csésze tejszín

2 darab babérlevél

Elkészítés

1

Forró olajon pirítsuk illatosra (de nem barnára) az összetört fokhagymát. Adjunk hozzá sót.

2

Adjuk hozzá a paradicsomot és a levesalapot, miután felforrt, főzzük 10 percig.

3

Keverjük simára, majd adjuk hozzá a tejszínt és a finomra vágott babérlevelet.

4

Tálaljuk popcornnal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4