Receptek Levesek Paradicsomleves popcornnal
Hozzávalók
2 tk olívaolaj
3 gerezd fokhagyma
1 tk só és bors
½ tk pirospaprika
800 g paradicsom
1,5 csésze Zöldséges húslevesalap
½ csésze tejszín
2 darab babérlevél
Elkészítés
1
Forró olajon pirítsuk illatosra (de nem barnára) az összetört fokhagymát. Adjunk hozzá sót.
2
Adjuk hozzá a paradicsomot és a levesalapot, miután felforrt, főzzük 10 percig.
3
Keverjük simára, majd adjuk hozzá a tejszínt és a finomra vágott babérlevelet.
4
Tálaljuk popcornnal.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4