Receptek Levesek Paradicsomleves parmezánnal
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál liszt
2 kanál cukor
½ fej vöröshagyma (reszelt)
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet fehérbors
10 kanál paradicsompüré
10 dkg parmezán
1 csipet ételízesítő
1 marék bazsalikom levél
Leírás
Készítsünk egy zsemleszínű rántást és keverjük bele a paradicsompürét, hagymát és a fűszereket. Engedjük fel csontlevessel és alaposan forraljuk ki. Ha szükséges, botmixerrel átdolgozhatjuk, hogy ne legyenek benne csomók. Ha a leves kész, nincs más dolgunk, mint tálalni és a levesbe szórni a frissen reszelt parmezánt.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4