Receptek Levesek Paradicsomleves parmezánnal

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál liszt

2 kanál cukor

½ fej vöröshagyma (reszelt)

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet fehérbors

10 kanál paradicsompüré

10 dkg parmezán

1 csipet ételízesítő

1 marék bazsalikom levél

Leírás

Készítsünk egy zsemleszínű rántást és keverjük bele a paradicsompürét, hagymát és a fűszereket. Engedjük fel csontlevessel és alaposan forraljuk ki. Ha szükséges, botmixerrel átdolgozhatjuk, hogy ne legyenek benne csomók. Ha a leves kész, nincs más dolgunk, mint tálalni és a levesbe szórni a frissen reszelt parmezánt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4