Receptek Levesek Paradicsomleves ginnel

Hozzávalók

3 kanál finomliszt
200 ml tejföl
2 kanál extra szűz olívaolaj
1 fej vöröshagyma
1 csokor friss bazsalikom
4 kanál sűrített paradicsom konzerv
1 l húsleves alaplé
125 ml gin
2 doboz hámozott paradicsom konzerv (850 ml)

Leírás

A hagymát apróra vágjuk, és az olajon megfonnyasztjuk. Meghintjük liszttel, hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, és egy pillanatig pirítjuk. Elkeverjük a paradicsomkonzervvel és a húslevessel, majd sóval, borssal ízesítjük. Gyenge tűzön 10 percig főzzük, majd megmixeljük. Hozzákeverjük a tejfölt és a gint, majd újraforrásig főzzük. Tálalás előtt még megszórjuk apróra vágott bazsalikommal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4