Receptek Főételek Hal Paprikás pisztráng, angolos édesburgonyával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
5 dkg hideg vaj
5 dkg pirospaprika
4 darab pisztráng
4 darab édesburgonya
15 dkg átszitált liszt
Leírás
A pisztrángokat lefilézzük. A paprikát elkeverjük a liszttel és ebbe mártjuk a halszeleteket. Olívaolajon, 3-4 perc alatt megsütjük. Az édesburgonyának vizet forralunk és belerakjuk a kockázott burgonyát. Ha megfőtt, leszűrjük és egy serpenyőbe rakjuk, 5 dkg vajjal. Átforgatjuk és már kész is a köret. Friss snidlinggel is megszórhatjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4