Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
2 fej vöröshagyma
1,5 kg burgonya
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
½ mk őrölt kömény
1 kanál pirospaprika
1 darab zöldpaprika
10 dkg szalonna
Leírás
Egy-két evőkanál olajon megsütjük a szalonnát, aztán kivesszük és félretesszük. A visszamaradt zsiradékon, üvegesre sütünk egy fej, kockákra vágott hagymát. Hozzáadjuk a lehéjazott, összevágott paradicsomot és a feldarabolt paprikát. Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük egy pohár vízzel, aztán összeforraljuk. Ezután beleszórjuk a megtisztított és felkockázott krumplit, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi a krumplit éppen ellepi. Megsózzuk, hozzáadjuk a köményt, lefedjük és a krumplit majdnem puhára főzzük. Mielőtt megfőne a krumpli, főzhetünk bele kolbászt.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4