Receptek Főételek Tészta Paprikás gnocchi
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 fej hagyma (lila)
2 kanál zsír
1 pohár 20%-os tejföl
1 kanál pirospaprika
1 csomag gnocchi
Leírás
A gnocchit a forrásban lévő, bő, sós vízben megfőzöm, amíg fel nem jönnek a tetejére. Sűrűn kavargatom közben, majd miután feljöttek és már nem nyers a tészta, akkor leszűröm. Amíg egy kicsit hűl, addig vajon, vagy zsíron ( ízlés szerint ) megpirítom a hagymát, amíg puha nem lesz. Hozzáadom a gnocchit, fűszerezem, majd lefedve (kavargatni kell azért közben) pirítom tovább. Közben, a nagy pohár tejfölbe rakok két fakanál piros paprikaport és jól kikeverem csomómentesre. Ezután ráöntöm a nocchira és jól összekavarom. Kb. még 3-5 percig főzöm, amíg lesz egy kis leve és már kész is. Isteni finom, magamtól találtam ki a receptet, nálunk mindenki szereti. Jó étvágyat hozzá!
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4