Receptek Főételek Húsos ételek Paprikás burgonya
Hozzávalók
1 adag Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 kg burgonya
40 dkg virsli
1 adag pirospaprika
1 darab zöldpaprika
10 dkg szalonna (füstölt)
Leírás
A szalonnát felszeletelem, megpirítom, majd a zsírján fonnyasztom meg, az apróra kockázott hagymát. Néhány perc pirítás után, leveszem az edényt a tűzről. Belekeverem a kávéskanálnyi pirospaprikát, rádobom a megtisztított és cikkekre vágott burgonyát, sózom, majd felöntöm annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Visszateszem a tűzre és fedő alatt, lassú tűzön főzöm. Amikor a krumpli félig megpuhult, hozzáadom a felkarikázott zöldpaprikát és a megtisztított, feldarabolt paradicsomot. Amikor teljesen megpuhult, beleteszem a virslit és még egyszer, összeforralom az egészet. Igazán laktató, jó étvágyat hozzá!
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4