Receptek Főételek Húsos ételek Paprikás burgonya 2

Hozzávalók

1 ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

1 fej vöröshagyma

1 kg burgonya

10 dkg füstölt szalonna

1 ízlés szerint pirospaprika

2 darab zöldpaprika

40 dkg kolbász

Leírás

A szalonnát felszeletelem, megpirítom, majd a zsírján fonnyasztom meg, az apróra kockázott hagymát. Néhány perc pirítás után, leveszem az edényt a tűzről. Belekeverem a kávéskanálnyi pirospaprikát, rádobom a megtisztított és cikkekre vágott burgonyát, sózom, majd felöntöm annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Visszateszem a tűzre és fedő alatt, lassú tűzön főzöm. Amikor a krumpli félig megpuhult, hozzáadom a felkarikázott zöldpaprikát és a megtisztított, feldarabolt paradicsomot. Amikor teljesen megpuhult, beleteszem a kolbászt és még egyszer, összeforralom az egészet. Igazán laktató. Jó étvágyat hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4