Receptek Levesek Paprikás-babos leves

Hozzávalók

3 kanál liszt

1 pohár tejföl

3 fej vöröshagyma

2 darab paprika (erős zöld)

1 kh majoranna

3 l húsleves (leveskockából)

1 csokor petrezselyem

4 doboz paradicsompüré

1 csomag vegyes zöldség (kockázva)

3 szelet szalonna (füstölt)

2 doboz zöldbab

Leírás

A szalonnát apró kockára vágom, megolvasztom, ebben megfonnyasztom az apróra vágott hagymát, majd a paprikát adom hozzá. Ráhintem a lisztet, megkeverem, majd felengedem a levessel. Ebbe teszem a paradicsomkonzerveket, felforralom, majd beleteszem a babot és a vegyes zöldséget. Összeforralom, fűszerezem, kevés lével kikevert tejföllel ízesítem. A tetejére frissen vágott petrezselymet teszek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4