Receptek Levesek Paprikás-babos leves
Hozzávalók
3 kanál liszt
1 pohár tejföl
3 fej vöröshagyma
2 darab paprika (erős zöld)
1 kh majoranna
3 l húsleves (leveskockából)
1 csokor petrezselyem
4 doboz paradicsompüré
1 csomag vegyes zöldség (kockázva)
3 szelet szalonna (füstölt)
2 doboz zöldbab
Leírás
A szalonnát apró kockára vágom, megolvasztom, ebben megfonnyasztom az apróra vágott hagymát, majd a paprikát adom hozzá. Ráhintem a lisztet, megkeverem, majd felengedem a levessel. Ebbe teszem a paradicsomkonzerveket, felforralom, majd beleteszem a babot és a vegyes zöldséget. Összeforralom, fűszerezem, kevés lével kikevert tejföllel ízesítem. A tetejére frissen vágott petrezselymet teszek.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4