Hozzávalók
4 tasak vaníliás cukor
1 l tejszín
2 darab vanília
20 dkg eper
1 tasak zselatinlap
Leírás
A tejszínt a cukorral és a vaníliarúddal felforraljuk. Az epret megmossuk és kockára vágjuk. Porcukorral leszórjuk és poharakba rakjuk. A tejszínbe belekeverjük a zselatinlapokat és hagyjuk hűlni. Rámerjük az eperszemekre és megvárjuk, míg a poharakban elkezdenek dermedni. Rakjuk hűtőbe és várjuk meg, míg teljesen megdermed. Tejszínhabbal kínáljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4