Receptek Főételek Hal Pangasius sült édesburgonyával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
5 dl zöldségleves (kockából)
1 csomag teavaj
3 darab édesburgonya
10 dkg átszitált liszt
1 csomag Pangasius filé
Leírás
A halat leszeleteljük és lisztbe forgatjuk. Sózzuk és vajon megsütjük. Az édesburgonyát megtisztítjuk és felkarikázzuk. Sós vízben megfőzzük. Vajon megsütjük, szép pirosra őket. A halnak a zsiradékában, lisztet pirítunk, felöntjük zöldséglevessel és ezzel tálaljuk a halat és az édesburgonyát.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4