Receptek Főételek Hal Pangasius sült édesburgonyával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 dl zöldségleves (kockából)

1 csomag teavaj

3 darab édesburgonya

10 dkg átszitált liszt

1 csomag Pangasius filé

Leírás

A halat leszeleteljük és lisztbe forgatjuk. Sózzuk és vajon megsütjük. Az édesburgonyát megtisztítjuk és felkarikázzuk. Sós vízben megfőzzük. Vajon megsütjük, szép pirosra őket. A halnak a zsiradékában, lisztet pirítunk, felöntjük zöldséglevessel és ezzel tálaljuk a halat és az édesburgonyát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4