Receptek Előételek Hideg előételek Padlizsánsaláta majonézzel
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 fej fokhagyma
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 dl majonéz
20 dkg hagyma
1 kg padlizsán
1 csipet bazsalikom levél
1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem
Leírás
A padlizsánokat grillen, vagy lapon megpirítjuk. (Akkor jó, ha a bőre magától leválik.) Ez azért kell, hogy kicsit füstös íze legyen, mert attól finomabb lesz és nem lesz kesernyés! Kicsit kihűtjük, hogy a bőrét le lehessen húzni. Közben, a hagymát, a fokhagymát és a fűszereket felaprítjuk (lehetőleg robotgéppel), majd ugyanezt tesszük a lebőrözött padlizsánnal. Összekeverjük az egészet és alaposan leturmixoljuk, de hagyhatunk benne darabokat is. Elkészítjük a házi majonézt, összekeverjük a padlizsánnal és már tálaljuk is. Langyosan, vagy hidegen, mindenképpen finom!
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4