Receptek Előételek Hideg előételek Padlizsánkrém pirospaprikával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 gerezd fokhagyma
3 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 darab padlizsán
1 csipet pirospaprika
Leírás
A padlizsánokat megpucolom, felkarikázom és egy kiolajozott, hőálló tálba rétegezve, a karikára vágott paradicsommal és az összepréselt fokhagymával, alufólia alatt, sütőben, puhára párolom, sütöm. Miután megsült, botmixerrel összeturmixolom és sóval, borssal, valamint pirospaprikával ízesítem. Pirítós kenyérre kenve fogyasztjuk.  
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4