Receptek Előételek Hideg előételek Padlizsánkrém mustárosan
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl tejföl
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
2 darab padlizsán
1 csipet ételízesítő
4 gerezd áttört fokhagyma
1 marék finomra vágott zöldpetrezselyem
Leírás
A padlizsánokat kétfelé vágjuk, és tepsire rakjuk. Előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük. Ha megsült, lehúzzuk a héját, és a többi hozzávalóval együtt leturmixoljuk. Pirítóssal tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4