Receptek Előételek Hideg előételek Padlizsánkrém citrommal
Hozzávalók
2 gerezd fokhagyma
20 dkg vaj
½ darab citrom leve
1 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
4 kanál szójaszósz
2 darab padlizsán
Leírás
A padlizsánt meghámozzuk, közepét kivájjuk. Kisebb darabokra vágjuk és forró olajban, pirosra sütjük. Ezután krémesre turmixoljuk és kihűtjük. Közben a puha vajat krémesre keverjük és összekeverjük a már kihűlt padlizsánnal. Sóval, borssal, a citrom levével, mustárral,szójaszósszal és a zúzott fokhagymával ízesítjük. 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4