Receptek Levesek Padlizsán krémleves
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 fej fokhagyma
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl tejszín
3 darab padlizsán
1 l zöldségleves
Leírás
A padlizsánokat sütőben süssük puhára, majd a húsukat szedjük ki a héjukból. A fokhagymát pirítsuk meg az olajban, tegyük bele a padlizsánt, öntsük fel a zöldséglevessel és turmixoljuk össze. Adjuk hozzá a tejszínt és sózzuk, borsozzuk meg. Forrón tálaljuk, péksüteményt vagy kenyérkockát adjunk mellé.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4