Receptek Főételek Húsos ételek Pácolt csirkemell

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma
1 csipet majoranna
2 dl natúr joghurt
1 csipet friss bazsalikom
1 kanál sűrített paradicsom konzerv
3 darab csirkemell (filé)

Leírás

A csirkemelleket 3 részre vágjuk, hogy jobban átjárhassa a páclé. A fokhagymát apróra vágjuk. Egy edénybe öntjük a joghurtot, teszünk hozzá 1 ek. paradicsompürét, a fokhagymát és a többi fűszert. Belehelyezzük a csirkemell darabokat és legalább 8 órára, hűtőszekrénybe tesszük. Az idő leteltével, esetleg másnap, kiolajozott vagy kivajazott (ki hogy szereti), tűzálló tálba tesszük. Először fólia alatt pároljuk, majd a fóliát levéve, készre sütjük. Aki szereti, a végén még reszelt sajtot is olvaszthat rá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4