Receptek Főételek Húsos ételek Pacalpörkölt gombával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
5 gerezd fokhagyma
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 darab paprika
3 fej hagyma
3 darab babérlevél
1 csipet őrölt kömény
30 dkg gomba
5 kanál pirospaprika
2 kg pacal
1 kanál Piros Arany (erős pista)
1 csipet ételízesítő
Leírás
A hagymát felaprítom, a zöldpaprikát feldarabolom. Olajon megfonnyasztom a hagymát, rádobom a zöldpaprikát és megszórom a köménymaggal. Ha már megpuhultak, pirospaprikázom és felöntöm egy nagy pohár vízzel. Beleteszem a hosszában félbevágott fokhagymákat és a babérlevelet, majd ezt az alapot, pár percig rotyogtatom. Sózom, darált erőspaprika krémmel fűszerezem. Ezután hozzáadom a pacalt, felöntöm annyi vízzel, amennyi szűken ellepi és szinte teljesen puhára főzöm. A vége előtt, hozzáadom a gombát és azzal főzöm készre.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4