Receptek Főételek Húsos ételek Őszibarackos hússzelet sajttal
Hozzávalók
4 dkg liszt
10 dkg sajt
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
40 dkg sertéskaraj
20 dkg őszibarackbefőtt
Leírás
A sertéskarajból négy szeletet vágunk, húsverő kalapáccsal kiverjük. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, kevés olajban, lehetőleg teflonserpenyőben, hirtelen, mindkét felét megsütjük. A megsütött hússzeleteket lapos, tűzálló tálba helyezzük, és mindegyiknek a tetejére egy félbevágott őszibarackot teszünk. A lereszelt sajtot a gyümölcsre szórjuk, majd az egészet forró sütőben, rövid ideig pirítjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4