Receptek Levesek Orjaleves
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 darab fokhagyma
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
½ kg sárgarépa
1 darab hagyma
1 darab zeller
30 dkg fehérrépa
1 csipet ételízesítő
1 darab karalábé
1 kg csont
Leírás
Tíz literes fazékban, 6 liter vízben, egyszerre teszem fel az összes hozzávalót. Erős tűzön felforralom, és takarékon főzöm, míg minden meg nem puhul benne. Közben, a habját leszedem. A fazék alatt lekapcsolom a tüzet, kicsit várok, majd levesszűrőn leszűröm. Újra felforralva, cérnametéltet főzök bele. Az orjacsontokat és a főtt zöldségeket, vele együtt tálalom és ecetes tormát is teszek az asztalra. Nagyon lassan, sokáig kell főzni, hogy szépen gyöngyöző, aranysárga levest kapjunk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4