Receptek Levesek Orjaleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 darab fokhagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

½ kg sárgarépa

1 darab hagyma

1 darab zeller

30 dkg fehérrépa

1 csipet ételízesítő

1 darab karalábé

1 kg csont

Leírás

Tíz literes fazékban, 6 liter vízben, egyszerre teszem fel az összes hozzávalót. Erős tűzön felforralom, és takarékon főzöm, míg minden meg nem puhul benne. Közben, a habját leszedem. A fazék alatt lekapcsolom a tüzet, kicsit várok, majd levesszűrőn leszűröm. Újra felforralva, cérnametéltet főzök bele. Az orjacsontokat és a főtt zöldségeket, vele együtt tálalom és ecetes tormát is teszek az asztalra. Nagyon lassan, sokáig kell főzni, hogy szépen gyöngyöző, aranysárga levest kapjunk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4