Receptek Levesek Orja leves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 fej fokhagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 fej hagyma

10 dkg zeller

30 dkg fehérrépa

1 kanál ételízesítő

20 adag karalábé

½ kg répa

½ fej kelkáposzta

2 kg csont (orja)

Leírás

Tízliteres fazékban, 6 liter vízben, egyszerre teszem fel az összes hozzávalót. Erős tűzön felforralom és takarékon főzöm, míg minden meg nem puhul benne. Közben a habját leszedem. A fazék alatt lekapcsolom a tüzet, kicsit várok, majd levesszűrőn leszűröm. Újra felforralva, cérnametéltet főzök bele. Az orjacsontokat és a főtt zöldségeket, vele együtt tálalom és ecetes tormát is teszek az asztalra. Nagyon lassan, sokáig kell főzni, hogy szépen gyöngyöző, aranysárga levest kapjunk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4