Receptek Levesek Orja leves
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 fej fokhagyma
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 fej hagyma
10 dkg zeller
30 dkg fehérrépa
1 kanál ételízesítő
20 adag karalábé
½ kg répa
½ fej kelkáposzta
2 kg csont (orja)
Leírás
Tízliteres fazékban, 6 liter vízben, egyszerre teszem fel az összes hozzávalót. Erős tűzön felforralom és takarékon főzöm, míg minden meg nem puhul benne. Közben a habját leszedem. A fazék alatt lekapcsolom a tüzet, kicsit várok, majd levesszűrőn leszűröm. Újra felforralva, cérnametéltet főzök bele. Az orjacsontokat és a főtt zöldségeket, vele együtt tálalom és ecetes tormát is teszek az asztalra. Nagyon lassan, sokáig kell főzni, hogy szépen gyöngyöző, aranysárga levest kapjunk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4