Hozzávalók
6 darab tojás
3 kanál majonéz
2 kanál mustár
1 darab mogyoróhagyma
1 kevés őrölt fekete bors
1 kevés
A dekorációhoz
1 kevés újhagyma
1 kevés retek
1 kevés snidling
1 kevés kapor
Elkészítés
1
Főzzük keményre a tojást, majd vágjuk félbe.
2
Keverjük simára a tojássárgáját, a majonézzel és a mustárral együtt.
3
Vágjuk apróra a mogyoróhagymát, keverjük össze a már elkészült krémmel.
4
Ízesítsük sóval, borssal.
5
Töltsük meg a krémmel a nyomózsákot, majd nyomkodjuk a tojások közepébe.
6
Ízesítsük borssal, végül tegyük a hűtőbe. Tálalhatjuk friss tavaszi zöldségekkel, zöldfűszerekkel és tésztával.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4