Receptek Főételek Hal Olívabogyós halas gnocchi
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
1 fej vöröshagyma
1 marék sajt (parmezán)
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 dl tejszín
2 marék olivabogyó
1 doboz tonhal
50 dkg gnocchi
40 dkg harcsa filé
Leírás
Az olajon megfuttatjuk a felaprított hagymát. A harcsafiléket felkockázzuk és a hagymához adjuk. Rádobjuk az olívabogyót.Sózzuk és borsozzuk. Ameddig a hal párolódik(6-8 perc) kifőzzük a gnocchit forró,sós vízben. Lecsepegtetjük. A halat felöntjük tejszínnel és elkeverjük benne a gnocchit. Összeforraljuk és már tálaljuk is. Sok reszelt parmezánt szórunk a tetejére.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4