Receptek Főételek Húsos ételek Oldalas gyümölcságyon sütve

Hozzávalók

1 kg alma

1 csipet kakukkfű

3 kanál margarin

1 csipet majoranna

1 csipet szegfűszeg

1 csipet bazsalikom

2 kanál méz

1 csipet ételízesítő

1 csipet szerecsendió

2 kg sertéshús (oldalas)

1 dl ananász befőtt

Leírás

Egy tepsit kicsit kikenünk margarinnal, majd ráöntünk egy egész doboz ananászt, a levével együtt, a másikat pedig lecsepegtetve. Az almákat héjastól nagyobb kockákra vágjuk, és ezt is hozzákeverjük. Megszórjuk a fahéjjal és a szegfűszeggel. Az oldalast ízlés szerint fűszerezzük, és a gyümölcsre helyezzük. Lefóliázzuk, és közepes lángon, kb. másfél óra alatt, puhára pároljuk. Ekkor levesszük a fóliát, és a húst megkenjük a mézzel, majd szép pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4