Hozzávalók
1 kanál liszt
2 dl tej
1 gerezd fokhagyma
3 dkg vaj (vagy margarin)
1 csokor petrezselyemzöld
1 tk bazsalikom (szárított)
1 tk paradicsompüré
5 dkg füstölt sajt
Leírás
A serpenyőben megolvasztott vajra rászórjuk a lisztet és habzásig hevítjük, majd felöntjük a megmelegített tejjel. Folytonosan kevergetve, sűrűre főzzük. A tűzről lehúzva, hagyjuk kihűlni. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, a paradicsompürét és az összes fűszert, végül az egészet habosra keverjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4