Hozzávalók

1 csipet tengeri só
6 darab burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
2 fej vöröshagyma
2 kanál őrölt pirospaprika
25 dkg bacon szalonna
1 szál parasztkolbász
25 dkg lebbencs tészta

Leírás

A szalonnát apró kockákra vágjuk és a bográcsban félig kiolvasztjuk, a karikára vágott kolbásszal együtt.. Sárgára pirítjuk rajta a lebbencstésztát, majd az apróra vágott hagymát is. Meghintjük a paprikával, majd beledobjuk a felkockázott krumplit. Felöntjük annyi vízzel, hogy 2 ujjnyira ellepje. Kis lángon - időnként megrázogatva bográcsot, nem keverve - addig főzzük, amíg össze nem áll. Akkor jó, ha a bográcsban rázogatva, egyben meg tudjuk fordítani.  

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4