Receptek Levesek Nyúlleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
½ darab paradicsom
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab sárgarépa
½ darab zöldpaprika
1 bögre rizs
2 kanál citromlé
10 dkg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
½ darab zellergumó
3 darab petrezselyemgyökér
kg egész nyúl
1 marék kelbimbó

Leírás

A a sárgarépát, petrezselyemgyökeret meghámozzuk, kockára vágjuk. Olajon elkezdjük pirítani, kb. 2 perc után, hozzáadjuk a húst, azt is átpirítjuk. Félretesszük, meghintjük 1 csapott evőkanál liszttel, összerázzuk, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk. Beleteszünk egy fél paradicsomot, egy fél TV paprikát, kis darab zellergumót és egy kis csokor petrezselyemzöldet. Amikor a hús már szinte teljesen megfőtt, belekeverem a rizst. Ha ez is puhára főtt, hozzáadjuk a tejfölt. Kukoricalisztből készült házi kenyérrel, a legfinomabb! Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4