Receptek Főételek Húsos ételek Nyúl krémes szószban gnocchival
Hozzávalók
1 egész nyúl
1 fej hagyma
500 ml főzőkrém
2 darab babérlevél
3 darab szegfűbors
1 tk bors
1 darab citrom leve
1 tk
1 tk őrölt fekete bors
1 kanál olaj
A gnocchihoz
250 g liszt
1 darab tojás
1 tk
1 adag víz
1 kanál olaj
Elkészítés
1
Mossuk meg a nyulat, sózzuk, borsozzuk, öntsünk rá citromlevet és.
2
Pirítsuk meg a hagymát.
3
A hagymával együtt süssük meg a nyulat, adjunk hozzá vizet, babérlevelet, borsot, pároljuk fél órán keresztül.
4
Adjuk hozzá a főzőkrémet, főzzük fel az egészet.
5
A gnocchihoz keverjük össze a lisztet tojással, sóval, és vízzel, hogy egy tömör keveréket kapjunk.
6
Egy lábasban forraljunk vizet, szedjük kis darabkákra a tésztát és tegyük a vízbe. Amikor már a víz tetején lebegnek, vegyük ki őket és hagyjuk hűlni. Öntsünk rá egy kis olajat.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4