Receptek Főételek Tészta Nyers, magvas-fűszeres kenyér - a nyers konyha új kedvence!
Hozzávalók
¾ csésze lenmag
¼ csésze napraforgó mag
3 darab szárított paradicsom (30 percre áztassuk vízbe)
1 kanál tengeri só
1 kanál szárított oregánó
1 kanál szárított bazsalikom
őrölt fekete bors
víz
Elkészítés
1
Öntsünk minden hozzávalót az aprítóba. A legmagasabb fokozaton aprítsuk őket addig, amíg egészen sima masszát nem kapunk.

2
A keverék állaga legyen sűrű, picit ragacsos. Ha túl sűrű, adjunk hozzá egy kis vizet (amiben a paradicsomot áztattuk).
3
Formáljunk cipót a masszából, s vágjuk vékony szeletekre, vagy simítsuk az egész masszát vékonyan egy sütőlemezre.

4
Aszaló-szárító gépben vagy 42°C-os sütőben 3 órán át szárítsuk (félidőben fordítsuk meg).
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4