Hozzávalók

1 kanál vaníliás cukor

5 darab tojás sárgája

15 dkg porcukor

1 darab citrom héja

15 dkg Rama

3 cl rum

10 dkg baracklekvár

25 dkg átszitált liszt

Leírás

A puha Ramát a porcukorral és a vaníliás cukorral kihabosítjuk, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat. A lisztet fakanállal belekeverjük. Ne keverjük sokáig, mert a kisült tészta kemény lesz. Nyomózsákból formázzuk, sütőpapírral bélelt tepsire és előmelegített sütőben süssük meg. Sütés után a két felet forró, rumos barackízzel megtöltünk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4