Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Előmelegítjük a sütőt, 180 fokra. Kivajazunk és -lisztezünk egy kb 1,4 literes sütőformát. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjékből egy kis sóval, kemény habot verünk. Egy másik tálban, a tojássárgáját a cukorral, robotgéppel, fehéredésig keverjük. Fokozatosan hozzáadjuk a narancshéjat és –levet, az olvasztott vajat és a sütőporos lisztet. Végül óvatosan, beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét is. A tésztát a sütőformába töltjük és rászórjuk a gyümölcsöket. Kb. 25 percig sütjük (tűpróba). Ha a teteje már kezdene pirulni, érdemes letakarni egy darab alufóliával.