Receptek Főételek Húsos ételek Narancsos pulykamelldarabok

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet vaníliás cukor
10 dkg vaj
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fahéj
5 kanál méz
1 csipet fűszersó
10 darab narancs
1 csipet őrölt szegfűszeg
60 dkg pulykamell
20 dkg finomliszt

Leírás

A pulykamellet vágjuk nagyobb darabokra, vagy szeletekre. Fűszerezzük, majd mártsuk bele lisztbe. Kevés olajon pirítsuk meg. A narancsokat facsarjuk ki, és forraljuk fel a levét, a vajjal. Rakjuk bele a pulykamelldarabokat és a fűszereket, majd fedő alatt pároljuk, 25 percig. Vegyük ki a húst, és habarással sűrítsük. Tálaláskor, vonjuk be a húst a mártással. Tészta körettel, vagy rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4